6957759119 Σκάλα Σωτήρος, Θάσος info@pesthassos.gr
hero image


 

Pesthassos Απεντομώσεις
Απολυμάνσεις  - Μυοκτονίες - Οφιοαπώθηση - Ακάρεα - Θάσος Καβάλας

 

 

Η επιχείρηση "Pesthassos"  έχει αναδειχθεί ως ένας αξιόπιστος εταίρος στον τομέα του έλεγχου παρασίτων, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών με σεβασμό και επιστημονική προσέγγιση. Με έδρα τη Σκάλα Σωτήρος Θάσου, η επιχείρηση επικεντρώνεται στον έλεγχο παρασίτων σε χώρους υγειονομικού χαρακτήρα, όπως καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ξενοδοχεία, βιοτεχνίες και οικίες.

Η "Pesthassos" καταθέτει την εμπειρία της σε υπηρεσίες όπως απεντομώσεις, μυοκτονίες, απολυμάνσεις, και οφιοαπωθήσεις, καλύπτοντας πελάτες όπως εργοστάσια, ξενοδοχεία, επαγγελματικούς χώρους, πολυκατοικίες, οικίες, εκκλησίες, πλοία, εκπαιδευτήρια, και άλλους χώρους που χρήζουν εξειδικευμένης αντιμετώπισης.

Οι υπηρεσίες που προσφέρονται από την εταιρεία καλύπτουν μια ευρεία γκάμα προβλημάτων, όπως ποντίκια, κατσαρίδες, αράχνες, μύγες, σκουλήκια, σφήκες, κοριοί, ψύλλοι, ακάρεα, κουνούπια, σκορπιοί, και πολλά άλλα. Η εταιρεία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα αυτά με σύγχρονες τεχνικές και οικολογικά σκευάσματα, προσφέροντας παράλληλα υπηρεσίες πρόληψης για τον έλεγχο του σκαθαριού του φοίνικα.

Η "Pesthassos" δεν περιορίζεται μόνο στην αντιμετώπιση των παραπάνω προβλημάτων, αλλά προσφέρει επίσης υπηρεσίες απολύμανσης και μικροβιοκτονίας για μικρόβια, βακτήρια και ιούς. Επιπλέον, προβαίνει σε απώθηση φιδιών, σαυρών και πτηνών με οικολογικά σκευάσματα, ενώ πραγματοποιεί ζωοτεχνικές μελέτες για την αποτελεσματική πρόληψη των προβλημάτων.

Με υψηλή επαγγελματική δεοντολογία, η "Pesthassos" αντιμετωπίζει κάθε πρόκληση με υπευθυνότητα και προσήλωση στην ικανοποίηση των πελατών, προσφέροντας άμεση ανταπόκριση και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.